Vés al contingut

Mas Albornà ha posat en marxa el primer curs de jardineria nivell inicial en col·laboració amb Entrem Grup Cooperatiu d’inserció laboral a través d’un projecte basat en la formació on la teoria i la pràctica es combinen per a sumar coneixements i oportunitats laborals per a les persones del nostre col·lectiu.

Aquesta formació s’adreça a 12 persones d’ambdues entitats i tindrà una durada de 70 h repartides en 20 sessions fins el 29 de març.

El curs el realitzen l’equip del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de Mas Albornà i els membres del Servei Prelaboral d’Entrem.

Aquesta és la primera edició d’aquesta formació conjunta que uneix territori, persones i coneixement compartit i que posa de relleu la voluntat de les dues entitats de referència a la comarca de compartir projectes que sumin i aportin valor a les persones. es tracta, donc, d’una iniciativa creada amb la voluntat d’esdevenir un referent d’integració laboral i de treball conjunt per a les persones amb discapacitat, trastorn mental, vulnerabilitat i risc d’exclusió del nostre territori.

La millora competencial i d’habilitats de persones amb disCapacitat és fonamental per a preparar-les pel mercat laboral alhora què podrem aconseguir possibles candidates per entrar al servei de jardineria o places de les dues entitats que oferim serveis amb valor social.