Acte de presentació del servei de neteja viària a Santa Margarida i els Monjos from Mas Albornà on Vimeo.
Aquest és el vídeo de l’acte de presentació del nou servei de neteja viària del municipi de Santa Margarida i els Monjos. Mas Albornà doncs, gestionarà la neteja dels carrers i places del municipi dels Monjos per als propers 6 anys, després d’haver guanyat el concurs públic d’adjudicació.
L’acte va comptar amb la presència de diferents membres de l’actual consistori així com de l’anterior alcalde del municipi, Jordi Girona. Es va fer una fotografia de família amb els membres de la brigada de neteja de Mas Albornà que va donar el tret de sortida a la nova etapa de servei. A més a més, la resta de brigades de Mas Albornà de jardineria i de gestió de deixalleries que treballen a Santa Margarida i els Monjos van participar també de l’esdeveniment.
Cal remarcar el fet que el servei de neteja viària de Mas Albornà es va posar en marxa, precisament, en aquest municipi ara farà ben bé deu anys. Gràcies a la confiança mostrada pel consistori a l’hora d’apostar per el llavors nou servei, avui ens trobem davant d’un servei totalment consolidat