Vés al contingut

neteja_vilafranca_mas_alborna2

Pròximament Penedès Televisió emetrà un reportatge dedicat a les actuacions especials que el servei de neteja viària de Mas Albornà està realitzant diàriament a la població de Vilafranca del Penedès des de l’inici de l’estat d’alarma provocat per l’alerta sanitària del coronavirus.

neteja_vilafranca_mas_alborna

Durant aquestes setmanes, el nostre servei de neteja viària s’ha adaptat a les noves necessitats i requeriments de neteja sorgides per la situació i ha reforçat les intervencions a través d’actuacions periòdiques de desinfecció realitzades  amb aigua a pressió amb hipoclorit sòdic. Una tasca feta a consciència per totes les brigades d’aquesta àrea de l’organització a les principals vies i espais públics de la capital de l’Alt Penedès.

L’objectiu del reportatge és fer visible què i qui  hi ha al darrere de la neteja de carrers en aquests moments tant delicats i quines noves mesures s’estan duent a terme, com a servei essencial que és i com han afectat el dia a dia del servei i dels professionals que e fan possible.