Vés al contingut


Logo Mas Albornà

Les darreres notícies aparegudes en referència a l’ajornament dels pagaments per part del Departament de Benestar Social i Família per al mes de juliol fan que organitzacions com Mas Albornà i moltes d’altres vegin dificultada la seva tasca d’integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.
Des de Mas Albornà ens posicionem en contra d’aquesta política de retallades i denunciem  l’incompliment dels compromisos econòmics per part de la Generalitat posen en risc l’atenció de 150.000 usuaris i afecten 50.000 llocs de treball. Malgrat tot, Mas Albornà ha fet front al pagament als seus treballadors i no ha variat els seus plans de servei ni d’atenció als usuaris i treballadors.
Davant l’anunci per part de fonts del Departament de Benestar Social i Família que aquest mes de juliol la Generalitat no realitzarà el pagament a les entitats de Serveis Socials, Salut i Ensenyament la postura de la nostra organització és clara: demanem una major presa de consciència i anàlisi de conseqüències per aquells qui prenen aquesta mena de decisions.