Vés al contingut

web Mallart

Ja tenim aquí la nova web de Mallart Artesans Xarcuters, un nou espai a internet on conèixer de més a prop la història de la qualitat, la tradició i el bon gust d’una marca centenària amb 5 generacions de xarcuters ubicada a la Llacuna. Adaptada a tots els dispositius (PC, tablet i mòbil) la web presenta elegantment tots els nostres productes, així com ofereix tota la informació de la marca (des d’on trobar-nos fins a les darreres notícies)  però també ens permet fer compres on line. Una novetat que, sens dubte, suposa una millora en la capacitat de distribució de la marca.
La nova web és també un espai on també hi podrem trobar un recull de receptes elaborades a partir de diferents productes de Mallart, una novetat que ha estat possible gràcies a la participació de diferents cuiners i xefs.
Recordem que Mallart Artesans Xarcuters és una iniciativa social impulsada per la Fundació Mas Albornà, que ens permet crear oportunitats d’inserció laboral a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió, una tasca que realitzem des de fa més de 50 anys a l’Alt Penedès.