El nou cap de la Policia Local de Vilafranca del Penedès, Joan Vich, acompanyat de tres sergents responsables dels departaments de seguretat ciutadana, trànsit i proximitat, han visitat les instal·lacions del nostre centre ocupacional ubicat al carrer del Nord de Vilafranca.

De la mà d’en Joan Clotet (director de la Fundació), la Júlia Berezo (directora del Centre Ocupacional), i de la Lara Rodríguez (directora de la Llar- Residència), la delegació policial ha pogut conèixer no només l’activitat diària i el projecte social de la Mas Albornà sinó també les necessitats en seguretat específiques de la Fundació i de les seves persones usuàries.

A més, la visita també ha estat una oportunitat per poder ensenyar les noves instal·lacions del centre construïdes amb el suport de la Fundación ONCE. Aquest nou espai serveix de menjador, d’espai polivalent i, pròximament, també s’hi realitzaran noves activitats obertes a tothom, amb un clar objectiu d’inclusió comunitària.

“Per nosaltres, és molt important obrir les portes de casa nostra a totes les organitzacions, entitats o serveis del territori. És la millor manera d’explicar qui som, què fem i establir els mecanismes per continuar caminant, tots plegats, cap a una societat més inclusiva”, ha comentat Joan Clotet durant la visita.

Aquesta trobada remarca la importància de continuar col·laborant amb altres organitzacions i entitats de l’entorn per tal d’aconseguir la inclusió natural de les persones amb discapacitat, ser un agent actiu del territori i crear sinergies amb la resta de la comunitat.