epis

Després de gairebé 3 setmanes de confinament, Mas Albornà continua endavant la seva tasca sense perdre energia i ni força.

Oferim serveis que són essencials i això requereix del suport de tot l’equip humà de la nostra entitat. Per això durant aquests dies d’excepcionalitat a Mas Albornà ens esforcem també  per reforçar la protecció als nostres treballadors i usuaris per a garantir-los el seu benestar.

epis_mas_alborna

De la mà del nostre servei de prevenció i seguint en tot moment les instruccions del Departament de Salut sota les indicacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies hem aplicat mesures preventives en aquest sentit com ara la redacció d’un protocol intern de prevenció de contagi específic per a cada àrea de l’organització: Centre Ocupacional, Llar-residència i Centre Especial de Treball. També s’ha distribuït en els espais visibles de cada servei les recomanacions sobre les mesures preventives d’higiene genèriques a seguir de protecció individual enfront de malalties respiratòries a través de cartells molt visuals per a facilitar al màxim la comprensió de tothom. Paral·lelament, s’ha donat informació directa a responsables i encarregats de cada àrea sobre els protocols a seguir i la nostra tècnica de prevenció ha visitat cada àrea per a explicar aquestes mesures preventives personalment i resoldre dubtes. S’han lliurat els elements de protecció individual necessaris en cada servei i s’ha equipat una habitació aïllada a la llar-residència per a tres persones, per si es detectés un cas positiu de coronavirus.

Es tracta de mesures preventives que s’han incorporat a la nostra rutina i que ens ajuden a prevenir-nos de contagis durant aquest període.

Agraïm a més, el suport que hem rebut de diferents col·lectius i institucions que ens han fet arribar mascaretes.

La prevenció de riscos sempre ha estat una prioritat a la nostra organització i ara ho és més que mai.