Vés al contingut

Un grup de 5 persones provinents dels serveis de neteja viària i manteniment participa en una formació teoricopràctica en manteniment higiènic i sanitari en legionel·la
 
Un espai informatiu i d’aprenentatge basat en el compliment de la “Guia Tècnica per a la Prevenció i Control de la Legionel·losi en instal·lacions”, publicada pel Ministeri de Sanitat. 
 
Una formació externa de 25 hores de durada (17 en línia i 8 presencials a les instal·lacions de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona), impartida per l’empresa Adiquimica que ens permet actualitzar i millorar els coneixements relatius al control i la propagació de la legionel·la. 
 
Alguns dels objectius principals d’aquesta formació han estat: la identificació de punts crítics on pot haver-hi legionel·la, els tipus de productes desinfectats i superfícies a les quals s’apareix, la seva incidència a Europa i Espanya, etc. 
 
Des de Mas Albornà fomentem l’aprenentatge i la capacitació de totes les persones que treballen a casa nostra, només així podem garantir el rigor i les bones pràctiques de tots els i les professionals que conformen el nostre projecte social.