vlvvin-foto-recurs

Gràcies a la recent aliança entre VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi i Viu la Vinya, aquest serà el primer any que tots els visitants de Viu la Vinya podran gaudir de la nova experiència que proposem. Una visita combinada entre Vinseum i Viu la Vinya amb els nostres tallers de descoberta de la vinya i el seu entorn.
Amb aquesta proposta podreu gaudir d’un viatge a través de la història i els orígens del vi a partir de dues experiències molt diferents, però molt complementàries.
Des de Viu la Vinya i VINSEUM us animem a gaudir d’aquesta sinergia i descobrir sobre el terreny el nostre territori, les nostres vinyes i els vins i les nostres persones.
Per aquest motiu, hem prepara’t la primera JORNADA DE VEREMA EN FAMÍLIA PELS AMICS DEL VINSEUM, aquesta se celebrarà el pròxim diumenge 2 de setembre de 10 a 13h. Les activitats es duran a terme a les instal·lacions de la masia-taller de Viu la Vinya (com arribar-hi) al bell mig del Penedès i envoltats de vinya.
Al llarg del matí els participants descobriran de la mà dels monitors les peculiaritats del cep, com es fa el vi, com era abans la vida a pagès i moltes més coses a través de la pràctica i l’experimentació i utilitzant els cinc sentits!
L’aforament màxim per a aquesta jornada és de 50 participants, per això us recomanem que us hi apunteu ja!
Podeu reservar la vostra plaça de les següents maneres:

  • Presencialment a la recepció del museu: Plaça de Jaume I, 1, 08720 Vilafranca del Penedès
  • Trucant al 93 890 05 82
  • Per correu electrònic a vinseum@vinseum.cat

Aquesta és una activitat que està dirigida a tot tipus de col·lectius i adaptada a tots els públics que la vulguin gaudir. El projecte pretén ser una finestra oberta a la cultura i les singularitats de la nostra terra.
Us ho perdreu?