la-productora

Mas Albornà aposta per la comunicació  com a eina de divulgació de coneixements, capacitats, projectes i activitats.per això disposa d’una productora de continguts audiovisuals pròpia amb l’objectiu de posar imatges a la nostra tasca.
La Producció audiovisual és un resposta per a transmetre aquestes inquietuds i necessitats de les empreses i organitzacions en un producte tangible i adaptat a les necessitats de cada client.
La Productora realitza, a més, vídeos per a organitzacions amb l’objectiu de créixer i donar-se a conèixer com a element indispensable en la creació de productes audiovisuals. Compta amb una cartera de projectes força diversa i singulars per a la residència Inglada Via, Caves Nadal o  l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.Els diferents productes realitzats últimament van des de la creació d’un Making of o un vídeo corporatiu fins a l’elaboració de diversos vídeos promocionals per a iniciativesde nova creació.
Per a més informació, consulteu els nostres canals de youtube/masalborna, vimeo/masalborna i www.masalborna.tv.cat o poseu-vos en contacte amb nosaltres a: comunicacio@masalborna.org