RTVilafranca

Els amics de Ràdio Televisió Vilafranca ens van convidar a visitar les seves instal·lacions i conèixer de ben a prop la ràdio i de la Televisió, un món que, d’altra banda, ens encanta i apassiona.
Un grup de 8 persones del centre ocupacional van visitar els diferents estudis i van participar al programa AL TEU AIRE, espai de ràdio fórmula de Ràdio Vilafranca.
Primer ens van ensenyar la sala de control i edició dels vídeos, ens va explicar tot el funcionament de treballar en xarxa, amb altres TV locals, amb intercanvi de material, etc. També ens va esenyar el plató dels informatius i dels programes, ens va explicar la “màgia del croma” i dels decorats, vam poder seure a la taula dels informatius i veuren’s per la TV en directe.
A la Ràdio vam estar amb l’Àlex Santamaria, dins el seu programa Al Teu Aire. Ens va deixar entrar a l’estudi i vam poder parlar tots amb ell en antena i ens van fer una “entrevista” on ens vam presentar un a un. Finalment van poder demanar una cançó perquè sonés a la ràdio, triant “Balla el Meu Ritme”, la rumba dels Derrumband feta expressament per al vídeo musical de Mas Albornà.
Ens encanta poder gaudir d’experiències com aquestes i esperem repetir-la de nou!
Aquí podeu escoltar la nostra participació