foto_familia_patronat_2017

Aquesta setmana ha tingut lloc la reunió de final d’any del Patronat de Mas Albornà en un acte que es va fer a un dels espais del Celler Torres a Mas Rabell. Com cada any, en aquesta trobada es repassa la tasca de l’organització durant el darrer anyt i s’aprova el pressupost de l’any següent.
La reunió també va servir per donar la benvinguda als patrons que s’incorporen aquest any fruit dels recents canvis que s’han produït en diferents organitzacions que hi ha representades al patronat: Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; Josep Maria Ribas, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia; Agustí Vallverdú, alcalde de les Cabanyes, i Andreu Batlle, de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). Precisament, un dels punts de la reunió va servir per modificar els estatuts de la fundació per tal de recollir els canvis fruit de la Unió Empresarial del Penedès (UEP) a la FEGP.
A Mas Albornà considerem que fer un repàs anual de l’activitat és fonamental per a poder avaluar la nostra activitat, al mateix temps que es mostra el grau de compromís amb la transparència que té l’entitat.