logo-salut

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el proper dimecres 10 d’octubre, i per tal de donar a conèixer la realitat de la Salut Mental a la ciutadania, s’ha constituït la Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès formada per entitats de la comarca (entre les quals Mas Albornà) que treballen en el marc de la salut mental i ha organitzat un seguit d’actes que es faran a Vilafranca del 4 al 15 d’octubre, dins la 1a Setmana de la Salut Mental 2012.

El lema d’aquesta setmana que prové de la Federació Mundial per la Salut Mental (WFMH) és “Depressió: una crisis global”. Els actes que s’han organitzat tenen diversos objectius: informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la salut mental, contribuir a superar mites i estigmes, promoure hàbits saludables i contribuir a la capacitació dels professionals que treballen en l’àmbit de la salut mental. Hi ha activitats lúdiques i formatives per a totes les edats: cinefòrum, contacontes, xocolatada,  passejada i dinar populars, conferències, cursos, presentacions, etc. Tots els actes d’aquesta setmana són gratuïts.
El proper 4 d’octubre es realitzarà la presentació del programa d’actes de la setmana a càrrec de Pilar Muley, coordinadora del Centre de Salut Mental i d’Aureli Ruiz, regidor de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, a les 19h a                                  l’Escorxador.

Des de Mas Albornà donem tot el nostre suport a accions i iniciatives com aquesta i treballem diariament per tal d’aconseguir que la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen amb nosaltres sigui una realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *