Vés al contingut

com_fm19-obrasocialc2a9lafatxenda2

Ahir 24 d’octubre Mas Albornà va rebre una donació de 6000 euros de la mà de la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès i l’Obra Social “La Caixa”. Una aportació, que cada any va a parar a una entitat social diferent del territori i equival al 0,7% de la recaptació total de “La més Típica“.
Recordem que la Fundació és una organització sense ànim de lucre que vetlla per la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional de la comarca de l’Alt Penedès. Des de fa 50 anys treballen dia a dia des del Penedès per al Penedès, per tal de fer possible aquesta tasca.
Els Administradors/es de la Festa Major van escollir l’entitat atès que aquest 2019 celebra el seu 50è aniversari i perquè valoren la tasca d’integració sociolaboral que du aterme l’entitat. A més, Mas Albornà travessa actualment moments complicats per un increment de costos, degut a canvis normatius i congelació de subvencions que afecten entitats del tercer sector i que han fet trontollar, entre d’altres, el salari dels seus usuaris i usuàries.