La nostra bugaderia obre les portes a l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró. Una visita institucional que representa un altaveu de la tasca d’inserció social i laboral de Mas Albornà al territori.

El director de la fundació, Joan Clotet i el responsable de l’àrea de serveis a les indústries, Jordi José van poder explicar, in situ, com treballem des de la nostra bugaderia, un projecte amb compromís social que dona feina a 20 persones amb discapacitat i trastorn mental del territori.

La trobada, ens ha permès explicar les obres de remodelació que farem aquest 2024 en la bugaderia. Un projecte que compta amb el suport del Programa InnvESS del Departament d’Empresa i Treball.

Una intervenció que contempla millores d’eficiència energètica, tant en el consum d’aigua com en el d’electricitat i la instal·lació de nova maquinària més eficient i de més capacitat. Un pas de gegant que permetrà ser més competitius i crear més llocs de treball.

Aquest servei està ubicat al Polígon Industrial de Sant Pere Molanta a Olèrdola, una de les activitats empresarials d’aquesta població penedesenca que cultiva la sinergia amb el consistori i les empreses de l’entorn.

Recordem que La Fundació Mas Albornà és un dels molts Centres Especials de Treball de Catalunya que perceben suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a fer possible la contractació de persones amb discapacitat.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100 % pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19