Vés al contingut

La fundació rep la visita al centre ocupacional dels i les estudiants que desenvoluparan un projecte per a millorar la comunicació externa de Mas Albornà orientant-la al públic jove. Una iniciativa en el marc del programa E-CONNECT, el qual promou l’emprenedoria en els joves de cicles i batxillerat de Vilafranca del Penedès.

Durant la viista, s’expliquen les diferents activitats que es duen a terme al taller i l’alumnat conversa amb els usuaris i usuàries del centre, fetn-los preguntes i escoltant les seves explicacions.

En aquesta trobada, la Cristina Barbacil, responsable del Departament de Comunicació de Mas Albornà, explica “in situ” l’abast de la fundació i les necessitats de comunicació i difusió corporativa de l’entitat així com l’essència del projecte social de l’entitat, un punt de partida essencial que servirà de base per a poder desenvolupar les diferents propostes de projecte d’aquest edició de l’E-CONNECT.

Recordem que aquest és un projecte liderat per l’Institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica i d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca i la FEGP Gran Penedès amb la participació de l’escola municipal d’art i disseny Arsenal i l’Institut Milà i Fontanals. Més de dos-cents alumnes aportaran solucions als reptes empresarials presentats.