foto2
Des de fa unes setmanes, la Lourdes -usuària del centre ocupacional Mas Albornà – gaudeix d’una interessant i entretinguda visita cada dimarts i cada dijous: dues persones voluntàries vénen a casa nostra per llegir-li contes, històries i lectures del seu gust… Tota una experiència pels sentits!
Aquesta activitat s’engloba dins del projecte Lectures, una iniciativa que neixdins el marc del festival Eva de lectures en Veu Alta i que pretén fer incís en aquells col·lectius que per diferents raons, tenen més dificultats a l’hora de poder accedir a una bona lectura: per deficiències logístiques, dificultats físiques o de desplaçaments. La qüestió es fer arribar el llibre a diferents persones que ho sol·licitin i compartir veu, històries, anècdotes i crear vincles, també, personals i socials a través de la lectura. Es per això que el projecte LECTURES inclou un servei de VOLUNTARIAT que pugui  arribar a centres de dia, residències, hospitals i fins i tot domicilis particulars i que per a fer-ho de la millor manera possible, es pugui formar amb el màxim de pautes qualitatives possibles i alhora, que pugui gaudir amb aquesta proposta.

Des de Mas Albornà agraïm molt l’entusiasme i predisposició de les dues voluntàries del projecte LECTURES que amb la seva veu fan que això sigui possible.

Gràcies per tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *