Vés al contingut

foto2
Des de fa unes setmanes, la Lourdes -usuària del centre ocupacional Mas Albornà – gaudeix d’una interessant i entretinguda visita cada dimarts i cada dijous: dues persones voluntàries vénen a casa nostra per llegir-li contes, històries i lectures del seu gust… Tota una experiència pels sentits!
Aquesta activitat s’engloba dins del projecte Lectures, una iniciativa que neixdins el marc del festival Eva de lectures en Veu Alta i que pretén fer incís en aquells col·lectius que per diferents raons, tenen més dificultats a l’hora de poder accedir a una bona lectura: per deficiències logístiques, dificultats físiques o de desplaçaments. La qüestió es fer arribar el llibre a diferents persones que ho sol·licitin i compartir veu, històries, anècdotes i crear vincles, també, personals i socials a través de la lectura. Es per això que el projecte LECTURES inclou un servei de VOLUNTARIAT que pugui  arribar a centres de dia, residències, hospitals i fins i tot domicilis particulars i que per a fer-ho de la millor manera possible, es pugui formar amb el màxim de pautes qualitatives possibles i alhora, que pugui gaudir amb aquesta proposta.

Des de Mas Albornà agraïm molt l’entusiasme i predisposició de les dues voluntàries del projecte LECTURES que amb la seva veu fan que això sigui possible.

Gràcies per tot!