Vés al contingut

L’equip de Mallart Artesans Xarcuters ha visitat les instal·lacions de Grup Avinyó, un dels grups líders en el sector porcí del país, amb l’objectiu de conèixer millor a un dels principals proveïdors de l’obrador.

El Grup Avinyó, situats a la comarca del Bages, és el proveïdor de proximitat que proporciona a Mallart Artesans Xarcuters la carn fresca i de qualitat que l’obrador necessita per elaborar els seus productes artesans amb compromís social. 

Aquesta visita ha estat una oportunitat per explorar noves relacions entre les dues empreses, enfortir els vincles existents i certificar el compromís amb la qualitat que existeix en tots els processos del grup.  

Els assistents a la visita van ser, per part d’Avinyó, en Pere Roma (director general), Oriol Sala (director Comercial), Marc Lozano (director de Màrqueting) i l’Albert Alemany (comercial de zona). Per part de Mallart, va assistir-hi en Joan Clotet (director general de la Fundació Mas Albornà), Josep Guixà (Product Manager de Mallart), Josep Farré (cap de l’obrador) i en Jordi Galimany (Responsable Comercial).