Vés al contingut

Brigada Sta Margarida i els Monjos

La iniciativa s’engloba en la celebració del desè aniversari de la posada en marxa del servei de neteja viària municipal amb Mas Albornà.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la Fundació Privada Mas Albornà han iniciat una campanya de conscienciació ciutadana i de coneixement de la tasca de neteja dels carrers del municipi dirigida als escolars de Santa Margarida i els Monjos entre els mesos de febrer i abril de 2014.
L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar els escolars sobre la importància de tenir un comportament respectuós amb el medi ambient i la neteja viària, fent‐los partícips de forma directa i implícita en la tasca de la neteja viària i el manteniment d’un entorn urbanístic net.
La campanya consta de visites a les diferents escoles del municipi per part de membres de la brigada de neteja viària, per explicar als escolars quines són les seves tasques diàries de treball al municipi i mostrar‐los les eines i les màquines que fan servir.
Un cop l’alumnat ha conegut la brigada i la maquinària, se’ls proposa participar en un concurs d’idees per trobar un nom per a la màquina d’escombrar així com una imatge gràfica (logotip) amb el qual se la identificarà en veure‐la quan aquesta treballi pel municipi. L’alumnat de 6 a 8 anys buscarà el nom, mentre que els de 9 a 12 faran els dibuixos del logotip.
Un jurat format per membres de l’Ajuntament, Mas Albornà i el camp artístic triaran les propostes guanyadores. La deliberació dels guanyadors es farà en un acte públic amb la presència de l’alcaldessa i el regidor de via pública i la resta de propostes quedaran exposades.
Amb aquesta iniciativa es pretén celebrar el 10è aniversari de la posada en marxa del servei de neteja viària de Mas Albornà a Santa Margarida i els Monjos, fet que, segons Mas Abornà, va representar el vot de confiança imprescindible per a marcar el tret de sortida de la seva aposta empresarial.
Per a més informació, contacteu-nos