postals_floristeria

L’equip del nostre centre ocupacional ha elaborat uns nous dissenys de postals nadalenques per a dues floristeries de la comarca . Així, doncs, les floristeries Art Tupiari de Vilafranca del Penedès i Ruth de Santa margarida i els Monjos, han confiat amb nosaltres per aquesta feina.
Aquesta és la primera vegada que elaborem un encàrrec per a la floristeria Ruth dels Monjos i els volem agrair especialment la confiança amb nosaltres. Les postals de Nadal de Mas Albornà ja són un dels articles més clàssics dins del nostre catàleg de productes artesanals.
Aquesta és una mostra de les postals elaborades manualment pels membres del nostre centre de dia. Fets amb una base de paper reciclat  de dos colors i una figureta decorativa de molla de pa. Aquestes postals, ja estan a la venda per a tots els clients d’aquestes floristeries.
Des de Mas Albornà potenciem el desenvolupament creatiu de la nostre gent i és per aquest motiu que agraïm molt sincerament la confiança rebuda per part vostra i esperem que us agradi el resultat final.