postals_nadal_13.JPGpostals_nadal_2.JPG

Com ja és habitual per aquestes dates, l’equip del nostre Centre Ocupacional elabora les seves (ja tradicionals) postals de Nadal. Aquest any l’elaboració d’aquest petit obsequi nadalenc ha estat tot un èxit, tant a nivell de disseny, com de quantitat i producció!
Aquest producte ha estat elaborat a mà amb paper reciclat artesanal per tots els mabres de l’ocupacional. La decoració consisteix en un abret de Nadal enganxat sobre dos paper reciclat de colors liles.
Així, doncs, aquest any l’Ajuntament de les Cabanyes ens ha encarregat 125 postals, més que l’any passat. I d’altra banda, en Jordi del forn de pa de Torrelles de Fox n’ha demanat 10 més, aquestes de clor blau.
A tot això, l’Àngels de Visolnet també ens ha demanat que li elaboréssim una altra postal de felicitació. Aquesta postal està decorada amb una base de paper reciclat de dos colors i una estrella platejada al mig.
A totes aquestes persones els donem les gràcies per la confiança que ens heu demostrat demanant-nos tots aquets productes i esperem que l’any vinent puguem repetir l’experiència.
Des de Mas Albornà creiem que l’oportunitat de poder elaborar productes com aquets per aquestes dates, ens aporta valors positius com són l’amor, l’estima, el reconeixement i el treball en família que realitzem dia rea dia.

2 responses to “Les postals de Nadal de l’ocupacional 2009

  1. Com cada any, les postals de nadal són genials.
    Porten un treball molt eleborat ja que estan fetes amb paper reciclat, que eleboren al llarg de l’any, desprès amb cura les punjen amb els punxons i finalment ho encolen.
    Ús felicito.

Comments are closed.