postal_visolnet.JPG

Com ja és habitual per aquestes dates, l’equip del nostre Centre Ocupacional elabora les seves (ja tradicionals) postals de Nadal. Aquest any 2011 l’elaboració d’aquest petit obsequi nadalenc ha estat tot un èxit, tant a nivell de disseny, com de quantitat i producció!
Aquest any, doncs, un dels primers clients a sol·licitar aquest obsequi ha estat l’empresa Visolnet que ha demanat un total de 35 postals per a els seus treballadors i treballadores.
Aquest producte ha estat elaborat a mà amb paper reciclat artesanal per tots els membres de l’ocupacional. La decoració consisteix en unes boles de Nadal enganxades sobre dos papers reciclats de colors vermell i blanc.
Aquest article nadalenc cada any té més acceptació entre totes aquelles persones que coneixen els nostres productes artesanals, ja siguin administracions empreses o clients particulars que any rere any ens fan confiança. A tots doncs, moltes gràcies.
Des de Mas Albornà treballem dia rere dia per millorar la qualitat de vida de la nostra gent i gràcies ha projectes com aquests fomenten la importància de la creativitat i el treball en equip.