el-cor.JPG

El nostre centre ocupacional ha rebut un nou encàrrec. Aquest cop es tracta d’una comanda de la botiga de productes ecològics Mel i Menta. Aquest establiment de Sant Sadurní d’Anoia es va posar en contacte amb nosaltres per encarregar-nos la confecció d’unes targetes rodones per etiquetar els preus dels productes i també uns cors de paper reciclat per decora l’aparador de la botiga el dia de Sant Valentí.
Aquests dos articles han estat elaborats artesanalment amb paper reciclat de colors taronja i vermell amb un fons blanc per tal que es llegeixi correctament l’escrit de la targeta.
L’equip del nostre centre ocupacional, doncs, es va posar a treballat per tal d’elaborar tot l’encàrrec i ara ja és a punt. Gràcies a la botiga Mel i Menta per haver confiat amb nosaltres i esperem que us agradin i els gaudiu.

One response to “Les targetes i etiquetes de la botiga ecològica Mel i Menta

  1. estem molt contentes de col.laborar amb tot el vostre equip!!! han tingut molt d’exit els cors que hem posat per sant valentí al nostre aparador, continuarem treballant amb vosaltres! moltíssimes gràcies. amèlia i olga (mel i menta)

Comments are closed.