Vés al contingut

Llegat Solidari

El projecte social de Mas Albornà

La teva solidaritat pot ser motor de la transformació social i
contribuir a la construcció d’una societat més justa i amb oportunitats per a tothom.

Llegat Solidari: la teva empremta de futur

Què és un Llegat Solidari?

Un llegat solidari és una donació que una persona decideix deixar en el seu testament a favor d’una entitat sense ànim de lucre, com la Fundació Mas Albornà. Aquest gest altruista permet que el teu compromís amb les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d’exclusió social perduri més enllà de la teva vida. A través del teu llegat, pots assegurar-te que la teva solidaritat i els teus valors segueixin transformant vides i creant oportunitats per a aquells que més ho necessiten.

Per què fer un Llegat Solidari a la Fundació Mas Albornà?

1. Continuïtat en la Inclusió Social i Laboral:

Amb més de 50 anys d’experiència, la Fundació Mas Albornà treballa incansablement per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat. El teu llegat ens ajudarà a continuar amb la nostra missió, oferint suport, formació i oportunitats laborals.

2. Impacte directe en la comunitat:

El teu llegat es destinarà directament a programes i projectes que beneficien persones del Penedès, assegurant que la teva contribució tingui un impacte tangible i significatiu en la comunitat local.

3. Suport a projectes innovadors:

La teva donació ens permetrà desenvolupar projectes i serveis adaptats a les necessitats canviants de les persones que atenem, millorant la seva qualitat de vida i fomentant la seva autonomia.

Aporta’ns una part del teu llegat, ajuda’ns a crear oportunitats!

Com pots fer un Llegat Solidari?

1. Incloure la Fundació Mas Albornà en el teu testament:

És la forma més habitual de fer un llegat solidari. Pots decidir donar una part concreta dels teus béns, una quantitat específica de diners o el que consideris oportú.

2. Designar la Fundació com a beneficiària:

Pots designar la Fundació com a beneficiària de la teva assegurança de vida o d’altres productes financers, assegurant que aquests recursos es destinin a una causa que t’importa.

3. Consulta amb el teu Notari:

Parla amb el teu notari o assessor legal per assegurar que el llegat es formalitzi segons les teves voluntats. Ells t’ajudaran a redactar el testament de manera que reflecteixi els teus desitjos solidaris.

Amb el teu llegat solidari, pots deixar una empremta inesborrable de solidaritat i esperança. Gràcies per considerar aquesta forma de donació i per ajudar-nos a construir un futur millor per a les persones amb discapacitat.

Si tens dubtes, t’ajudem a resoldre’ls: truca’ns al tel. 93 892 10 50
o escriu-nos mitjançant el formulari de contacte

Col·labora

Participa a Mas Albornà, pots apadrinar un projecte, ajudar-nos amb mecenatge o pots comprar els nostres productes socials a la nostra botiga.

Donació

 
El projecte social de Mas Albornà