Vés al contingut

img_3298

L’Obra Social ”la Caixa” ha potenciat els seus programes adreçats a facilitar l’ocupació dels col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió Social (Incorpora) així com de fomentar la integració de persones amb discapacitat. En aquest sentit, Mas Albornà ha estat seleccionada com a entitat receptora d’aquest programa d’ajuts.
L’ajut rebut es destinarà a l’equipament per a l’adequació de l’espai de menjador del nou equipament del Centre Ocupacional. L’adequació consisteix en la reforma de l’espai disponible i la compra d’electrodomèstics i mobiliari necessari: taules, cadires, nevera, rentaplats, etc.
Un cop més, aquesta obra social la caixa reforça el seu compromís amb les entitats del territori de l’Alt Penedès. Durant l’any 2013, l’Obra Social ”la Caixa” ha invertit més de 114.000 euros a la societat a través de les entitats socials com Mas Albornà.
El Director d’Àrea de Negoci ”la Caixa” a l’Alt Penedès, Xavier Saumell, ha presentat aquesta setmana el balanç d’actuació de les col·laboracions de l’Obra Social ”la Caixa” durant l’any 2013 en els àmbits socials i assistencials, d’inserció laboral, educatius, mediambientals i culturals de l’Alt Penedès.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament accions com aquesta ja que potencien la capacitat d’acció d’aquest conjunt d’entitats i ofereixen un futur millor a aquest col·lectiu socialment sensible.