Vés al contingut

photo-2020-09-17-09-14-00

L’equip del centre ocupacional reprèn l’activitat després de les vacances d’estiu i s’inicia un nou curs ple d’activitats i noves propostes per aprendre i compartir el temps amb els companys.
Malgrat les incerteses, l’esperit de servei cap a les persones es manté intacte entre l’equip de professionals del centre, que s’han preparat per a oferir les activitats i propostes seguint les normatives en matèria de prevenció vers la COVID-19. En aquest sentit, s’han implementat canvis com ara la presa de temperatura a l’entrada al centre, l’ús de mascaretes o l’adequació de nous espais a Les Cabanyes per a poder fer-hi tallers i garantir, així, les distàncies de seguretat marcades als protocols de prevenció. També l’horari habitual s’ha vist alterat i s’ha suprimit momentàniament el servei de menjador.
El centre ocupacional de Mas Albornà  dóna servei a prop d’una vuitantena d’usuaris amb el suport de 13 monitors d’atenció directa. Tenir obert el nostre centre assistencial (únic a la comarca de les seves característiques) i garantir el benestar i la seguretat de les nostres persones  és una prioritat de la fundació i continuem treballant dia rere dia perquè això sigui possible.