L'últim Tallat

Ahir, 27 de març va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Barcelona, l’acte de cloenda del projecte “52 tallats i un tovalló“.
Durant l’acte varem fer un repàs de la trajectòria del projecte, i vam aprofitar l’ocasió per agrair la fidelitat al projecte de tots els assistents i entrevistats. També ens va servir per presentar el nou rumb que emprendrà aquesta singular iniciativa.
Germà BelPer tal de celebrar l’èxit d’aquest projecte periodístic, vàrem optar per fer l’últim tallat en directe amb l’economista GERMÀ BEL que va ser entrevistat “en directe” en un format “multientrevistador” amb la participació de tots els voluntaris que han fet possible aquesta iniciativa.
A més, es va aprofitar per agrair als voluntaris que han fet les entrevistes la seva implicació en el projecte i per això van tenir també el seu moment dintre de l’acte.
Els assistents a l’acte van poder fer un tallat amb tots nosaltres, i a més a més, veure en directe com es fa l’entrevista i participar-hi directament. En un ambient molt familiar i directe, vam posar punt i seguit als 52 tallats, els quals es continuaran publicant fins a mitjan del mes d’abril.
Tan el projecte en si mateix com l’últim tallat van ser un èxit i esperem que tots en gaudíssiu.