malgrat-tot-es-sant-jordi

Ja fa unes setmanes que tots vivim una situació complicada i mai viscuda fins ara, arran de la crisi del coronavirus. Malgrat tot creiem que també hi ha d’haver un espai per no oblidar-nos de les celebracions i gaudir-les, tot i el context que ens envolta. Per això des de la nostra fundació hem cregut oportú festejar la diada de Sant Jordi i omplir-nos del seu esperit festiu, cultural, floral i romàntic.
Així, doncs, i adaptant-nos a les circumstàncies, hem previst celebrar aquesta diada fent arribar roses a tota la nostra gent i a diferents institucions locals per agrair-los la tasca feta  i encoratjar-los i animar-los a continuar aquest esforç col·lectiu que estem fent tots plegats.
També des de la Llar residència  ja fa uns dies que preparem la celebració d’aquesta data tan assenyalada a través de manualitats, poemes i dibuixos i molt més.
D’altre banda a les nostres botigues de Mallart Artesans Xarcuters (a La Granada, La Llacuna i Sant Quintí de Mediona) també se sumen a la celebració amb l’elaboració especial d’una botifarra de sant Jordi feta amb pebrot vermell escalivat al forn i la presència de les manualitats de Sant Jordi fetes a Mas Albornà com a col·laboració amb el projecte social de la Fundació.
Són petites accions però amb el missatge al darrere de “no esteu sols, Mas Albornà som al vostre costat i que de ben segur, tots junts ens en sortirem”. Un gest per a encoratjar a continuar aquest camí difícil professional i personal, perquè tots i totes sabem que s’ho val amb l’esperança que aquesta situació acabi ben aviat i que paulatinament la normalitat torni a les nostres vides.