Vés al contingut

img-20180720-wa0007

En el primer any de Mallart en aliança amb Mas Albornà, la marca ja tindrà la seva parcel·la de protagonisme a la festa major de Vilafranca. Mallart 1916-Mas Albornà serà present al festival Gloriós, que es durà a terme al claustre dels Trinitaris del 28 al 31 d’agost.

La marca, en tant que empresa col·laboradora de la Festa Major, participarà amb l’aportació d’una selecció dels seus embotits artesans, que el públic podrà degustar durant els concerts. Els embotits es podran acompanyar amb els productes de les altres empreses col·laboradores, els formatges de Xerigots, el pa de la fleca Parés i els vins de la DO Penedès.

img-20180720-wa0002

El festival Gloriós 2018 es va presentar ahir al vespre en un acte organitzat pels administradors de la festa major al claustre de Sant Francesc, un acte en el qual ja es va poder degustar una mostra dels productes i es va oferir un tast de la música protagonista durant el certamen. El Gloriós busca un públic que vulgui gaudir de la música amb tranquil·litat, sense presses ni aglomeracions. Per això, alguns dels noms que passaran pels Trinitaris seran Las Migas, Pau Alabajos i La Folie, entre la desena de propostes que s’oferiran.