La presencia de la Presidenta del Parlament de Catalunya Laura Borràs i l’alcalde de La Llacuna Josep Perera visiten l’estand de Mallart Artesans Xarcuters a la Fira de Sant Andreu de La Llacuna. Un esdeveniment, que enguany va comptar també amb la presència d’ Alba Vergés ex Consellera de Salut del govern i l’alcalde d’Igualada.

Una nova oportunitat per donar a conèixer el bon gust i la qualitat dels nostres embotits o la tradició centenària de Mallart es va fer notar.

L’alcalde de La Llacuna Josep Perera va parlar de la importància d’aquest tipus d’esdeveniments en el conjunt del territori català i va posar en valor la qualitat tradicional dels embotits de La Llacuna, especialment els de Mallart Artesans Xarcuters. Tanmateix també va destacar la singularitat del paté de gall del Penedès (IGP) de Mallart, un producte premiat al Gastronòmic Fòrum Barcelona 2021, en la categoria “el gust més original”.

Després d’un esmorzar amb totes les autoritats i la posterior visita a la fira Laura Borràs va destacar la qualitat dels nostres productes i la gran tasca social que realitzem des de Mallart Artesans Xarcuters. Un exemple de motor econòmic i social d’integració per als col·lectius mes vulnerables.