La proposta d’embotits solidaris liderada per Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters arriba a la final de la 5a edició de B-Value, el programa d’innovació i acceleració adreçat a líders del sector social que treballen en entitats sense ànim de lucre i impulsat per Fundació Banc Sabadell i Fundació Ship2B.

La fundació ha estat seleccionada per la seva proposta d’elaboració artesanal d’embotits de qualitat com a eina de transformació social que contribueix a la creació de llocs de treball, la vestibulització  i sensibilització  sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat  i trastorn mental així com la generació de recursos per a revertir en el projecte social de l’organització.

Recordem que inicialment eren 43 les entitats que participaven en aquesta edició de la convocatòria B-Value i ara, som 12 les organitzacions finalistes que des de tot l’estat espanyol continuem endavant amb el procés de la convocatòria.

A finals d’any es clausurarà la 5a edició de B-Value on s’efectuarà el lliurament dels ajuts econòmics i els premis pro bono per dissenyar i produir un pla de comunicació, rebre una consultoria a mida, una consultoria en recursos humans i una “marató” d’innovació amb professionals de grans corporacions, respectivament.

Per a Mas Albornà la iniciativa B-Value suposa una millora estratègica fonamental en el desenvolupament de Mallart Artesans Xarcuters, una de les claus en el futur en la inserció laboral del futur de casa nostra.