La proposta d’embotits solidaris liderada per Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters arriba a la final de la 5a edició de B-Value, el programa d’innovació i acceleració adreçat a líders del sector social que treballen en entitats sense ànim de lucre i impulsat per Fundació Banc Sabadell i Fundació Ship2B.

La fundació ha estat seleccionada per la seva proposta d’elaboració artesanal d’embotits de qualitat com a eina de transformació social que contribueix a la creació de llocs de treball, la vestibulització  i sensibilització  sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat  i trastorn mental així com la generació de recursos per a revertir en el projecte social de l’organització.

Recordem que inicialment eren 43 les entitats que participaven en aquesta edició de la convocatòria B-Value i ara, som 12 les organitzacions finalistes que des de tot l’estat espanyol continuem endavant amb el procés de la convocatòria.

A finals d’any es clausurarà la 5a edició de B-Value on s’efectuarà el lliurament dels ajuts econòmics i els premis pro bono per dissenyar i produir un pla de comunicació, rebre una consultoria a mida, una consultoria en recursos humans i una “marató” d’innovació amb professionals de grans corporacions, respectivament.

Per a Mas Albornà la iniciativa B-Value suposa una millora estratègica fonamental en el desenvolupament de Mallart Artesans Xarcuters, una de les claus en el futur en la inserció laboral del futur de casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *