Els embotits de transformació social de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, participen en la segona edició del programa d’innovació i impacte Tiina. Una iniciativa impulsada per la Fundación Daniel y Nina Carasso en col·laboració amb la Fundació Ship2B, per a joves projectes que promouen la transformació social cap a una societat més ecològica, justa i inclusiva a través de l’alimentació sostenible o l’art ciutadà.

En aquesta primera fase, els nostres embotits són un dels 14 projectes seleccionats d’un total de 100 candidatures presentades a nivell de l’estat espanyol.

En una segona fase i després d’un minuciós procés de selecció seran 8 les entitats que passaran a la final de la convocatòria d’aquest 2023.

La finalitat del Tina és generar espais de desenvolupament per a projectes amb valor de transformació social a partir de més de 100 hores de formacions de Mentoring en impacte, negoci i preparació en la innovació.

Esperem que el valor social dels nostres embotits siguin mereixedors d’aquest impuls empresarial. Des de Mas Albornà i Mallart treballem diàriament per a aconseguir-ho.