Mallart Artesans Xarcuters, la xarcuteria social impulsada per la Fundació Mas Albornà, participarà amb un estand propi a la reconeguda Fira Alimentària 2024, que se celebrarà a Barcelona (recinte Gran Via) del 18 al 21 de març de 2024.

L’estand de Mallart Artesans Xarcuters estarà ubicat al pavelló 1 (Lands of Spain, estand 151) sota el paraigua del Clúster Catalonia Food Retail del qual n’és membre. 

A més, Mallart també oferirà la possibilitat de fer un viatge gastronòmic pel Gran Penedès a través del tast dels seus tres GastroPatés singulars (Paté de La Llacuna, Paté rústic de Gall del Penedès IGP i el Paté Malvasia de Sitges). El tast es durà a terme dilluns 18 de març a les 11h al hall 5 de l’Alimentaria Hub. 

Finalment, els GastroPatés Mallart es presenten al prestigiós concurs INNOVAL, el qual premia els productes que suposen una autèntica innovació al sector. 
 
La fira Alimentària és un esdeveniment internacional de referència en el sector alimentari, que reuneix tant a professionals com a consumidors interessats en les últimes tendències i innovacions del món de l’alimentació. 
 
Aquesta participació ofereix a Mallart Artesans Xarcuters una plataforma ideal per continuar fent difusió del projecte social que hi ha darrere d’aquest obrador centenari, explicar la qualitat i la innovació amb la qual s’elaboren els seus productes i crear sinergies amb el sector. Aquesta és la segona edició en què Mallart hi pren part.