Vés al contingut

Mallart Artesans Xarcuters

El projecte social de Mas Albornà

Us convidem a gaudir d’un secret conegut durant molt de temps només a la comarca i a retrobar l’autenticitat i el bon gust de les coses ben fetes.

<strong>FEM LA BOTIFARRA A L'EXCLUSIÓ</strong><br><br>UNEIX-TE AL MOVIMENT!
<strong>FEM LA BOTIFARRA A L’EXCLUSIÓ</strong><br><br>UNEIX-TE AL MOVIMENT!

FEM LA BOTIFARRA A L’EXCLUSIÓ

UNEIX-TE AL MOVIMENT!


La Fundació Mas Albornà ha llançat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la població sobre aquest problema social.

La campanya compta amb la col·laboració de personalitats com la xef Carme Ruscalleda, el presentador Quim Masferrer o actors i actrius com la Lloll Bertran i el Sergi López.

Si tu també estàs a favor de la igualtat d’oportunitats, compra l’edició limitada de botifarres que hem elaborat per la causa i uneix-te al moviment a través d’Instagram @embotitsmallart.

Per la compra d’un producte Mallart contribueixes a crear llocs de treball dignes i dones una oportunitat laboral a les persones que ho tenen més difícil.

Fes la botifarra a l’exclusió social i laboral!

UNA MARCA, 5 GENERACIONS I 100 ANYS D’HISTÒRIA

Al llarg de més de 100 anys, cinc generacions d’una família de xarcuters s’han dedicat en cos i ànima a elaborar de forma artesanal embotits i altres productes de xarcuteria des del seu obrador de La Llacuna, dins l’àrea coneguda com a Gran Penedès.

Utilitzant peces de carns selectes, a Mallart es preparen especialitats tant crues com cuites i curades, totes elles deutores d’unes receptes i una elaboració molt tradicional.

L’art personal del fer-ho bé i a consciència ha passat de pares a fills en forma de productes que s’han guanyat una anomenada de qualitat i que ofereixen grans sabors sempre amb un estil propi.

Entre ells s’hi compten celebrades especialitats locals que treuen profit de les excepcionals condicions geogràfiques i climàtiques de La Llacuna. Es tracta d’una localitat envoltada de muntanyes boscoses i amb unes condicions climàtiques, d’alçada i de règim de vents ideals per a l’elaboració i l’assecatge.

Avui, la continuïtat d’aquesta feina ben feta queda garantida de la mà de Mas Albornà, amb qui reneix i pren un nou impuls convertint-se així també en una iniciativa social que aporta valor i a aquests embotits i elaborats.

Us convidem a gaudir d’un secret conegut durant molt de temps només a la comarca i a retrobar l’autenticitat i el bon gust de les coses ben fetes.

<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0)" class="has-inline-color has-brand-lightgreen-color">Mallart. Mas Albornà. Compromís social</mark>
<mark style=”background-color:rgba(0, 0, 0, 0)” class=”has-inline-color has-brand-lightgreen-color”>Mallart. Mas Albornà. Compromís social</mark>

Mallart. Mas Albornà. Compromís social


Mas Albornà és una entitat sense ànim de lucre amb un gran focus: crear oportunitats per a les persones amb discapacitat i trastorn mental.
Arrelada al Gran Penedès i amb 50 anys d’història, Mallart suposa per a Mas Albornà un pas important en el seu propòsit de trencar barreres i normalitzar la integració social i laboral d’aquests col·lectius.
Gràcies a l’elaboració dels embotits podem continuar fent créixer el nostre projecte social, creant noves oportunitats a les nostres persones.

ELS NOSTRES VALORS I L’INGREDIENT EXTRA

• Qualitat: partint d’una matèria prima de màxima qualitat, els productes Mallart s’elaboren a mà un per un, amb la màxima exigència en l’elaboració, assecatge i essent fidels a l’essència de la marca.

• Tradició: més de cent anys elaborant embotits diuen molt de nosaltres. Cinc generacions d’una mateixa família elaborant amb mans i cor els millors productes seguint receptes centenàries que han esdevingut un patrimoni per als cinc sentits.

• Artesania: els productes s’elaboren un per un, a mà, en un procés artesanal que ha passat per cinc generacions, recuperant receptes i processos d’elaboració de la memòria local i sense perdre l’essència dels seus orígens.

• Territori: marca arrelada al Gran Penedès, amb tot el pes de la tradició dels anomenats embotits de La Llacuna. Tant l’obrador com l’assecador són en aquest municipi, mantenint les arrels que aporten als productes el sabor de l’elaboració tradicional.

• Compromís: gràcies a ser de Mas Albornà, els nostres elaborats tenen un ingredient secret extra: el compromís social, que fa que siguin igual de bons al paladar com a l’ànima.

Els nostres productes

Tots els nostres productes (cuits, curats i frescos) són elaborats amb ingredients naturals, fets a mà, un per un…
perquè cada producte és únic, com una petita obra d’art gastronòmica. 

Descobreix-los al nostre catàleg

Els elaborem seguint les receptes locals com hem fet sempre, mantenint l’essència i sent fidels als nostres orígens perquè cada mossegada sigui una experiència al paladar.

Cuits

Arquebisbe / Bisbe negre
Botifarra blanca gruixuda
Botifarra negra collar
Botifarra blanca collar
Botifarra negra gruixuda
Peltruc / Bisbe blanc
Botifarra d’ou (producte estacional)

Curats

Espetec / Secallona
Fuet
Llonganissa
Sobrassada
Xoriço extra

Frescos

Botifarra fresca 1kg
Xoriço crioll 1kg

Productes Singulars

Paté rústic de Gall del Penedès
Paté de La Llacuna
Paté de Malvasia
Pack gastropatés (3 unitats)

On trobar-nos?

La Llacuna
Divendres a diumenge    
Vendes a l’obrador de 7 a 14h
C. Vilademàger, 51
t. 670 316 457

Botiga On-line

Els nostres productes

Contacte

COMERCIAL. t. 635 553 318 – comercial@embotitsmallart.com
OBRADOR I COMANDES. Vilademàger, 51. La Llacuna t. 670 316 457 – mallart@embotitsmallart.com
www.embotitsmallart.com

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball