Vés al contingut

Mallart Artesans Xarcuters ha guanyat el Premi a la Iniciativa Sostenible, en la VII Nit del Gourmet Català, organitzada pel Clúster Catalonia Gourmet, a la seu del Museu Marítim de Barcelona.

El jurat (format per Miquel Rovira, Director de l’Àrea de Sostenibilitat d’EURECAT Centre Tecnològic i Nil Ibáñez, Gestor de Projectes de Roots for Sustainability) ha valorat positivament el projecte d’impacte social que representa Mallart Artesans Xarcuters, convertint una marca centenària de La Llacuna en un projecte social d’impacte essent una iniciativa de sostenibilitat social plenament integrada dintre de l’estratègia de la Fundació.

A Mallart elaborem embotits artesanals com a eina per a lluitar contra l’exclusió social, i innovem amb una línia pròpia i exclusiva d’elaborats amb gall del Penedès, contribuint així al consum de gall, la preservació d’aquesta raça autòctona, al foment de l’economia circular i la creació d’un nou patrimoni gastronòmic. Aquest premi posa en valor la feina feta i ens encoratja a continuar avançant en la nostra causa. El jurat ha destacat del projecte el seu component innovador, les sinergies creades i la vàlua del seu poder de transformació social.

La Nit del Gourmet Català és l’acte de referència del sector de l’alimentació gourmet a Catalunya, on es reuneixen els principals agents del sector per conèixer les novetats dels socis i generar xarxa entre els diferents participants. En el marc d’aquest estratègic esdeveniment, des de Mallart hem pogut donar a conèixer els nostres productes socials més selectes, com el Paté de Gall del Penedès, a més de 350 assistents, entre compradors de grans cadenes, botigues i representants del sector gastronòmic.