Mallart Artesans Xarcuters participa per segon any consecutiu amb un estand propi al Gastronòmic Fòrum Barcelona, l’esdeveniment de referència en el sector de la gastronomia. El nostre espai s’emmarcava dintre de l’espai de la Xarxa de Productes de la Terra, de la Diputació de Barcelona.

En aquesta edició vàrem tornar a participar en els Premis Innofòrum presentant el Nou Paté de La Llacuna, l’herència de la tradició en pot de vidre. Un paté tradicional amb una recepta recuperada de la memòria local i reconegut al “Llibre d’embotits de Catalunya“. Recordem que a la passada edició vam presentar l’inèdit Paté rústic de Gall de Penedès IGP, el qual va ser reconegut amb el Premi al “Gust més original”.

A més a més, també vàrem participarem com a ponents en la Taula Rodona que va tenir lloc el dilluns 7 de novembre a la tarda amb el gastrònom Pep Nogué com a dinamitzador el qual acompanya tres empreses convidades (entre les quals la nostra) que han sigut reconegudes amb algun premi vinculat amb la innovació i són de la Xarxa Productes de la Terra. La Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Escola de Cuina de Sitges van ser les entitats organitzadores d’aquest acte (d’entrada gratuïta).

I per últim, vàrem participar en l’espai Cuina (el dimarts 8 de novembre a les 15:15h a “La cuina de l’espai Catalunya“), conjuntament amb Caram Caram, empresa penedesenca dedicada a organitzar experiències gastronòmiques per descobrir els productes més singulars dels obradors més autèntics de Catalunya. Compartíem aquest acte per elaborar deliciosos tastos maridats amb els nostres embotits socials, conscients i amb compromís.