El projecte d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació – Eix E concedits pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el consum responsable.

Amb aquest projecte s’ha estat treballant el darrer any en accions per a reforça el consum responsable ja que s’aconsegueix incrementar la visibilitat dels productes de base social Mallart i es defineixen actuacions específiques per un millor posicionament en consum responsable a nivell general  i valors de l’Economia Social. I és que els valors de l’economia social i del consum responsable estan alienats amb els 4 elements que formen part del valor afegit de Mallart:

– Tradició: a Mallart es realitza una elaboració molt tradicional que parteix de tècniques i processos centenaris.

– Compromís: gràcies a l’elaboració dels embotits es pot continuar fent créixer el projecte social de la Fundació Mas Albornà, creant noves oportunitats  de feina i millorant la vida de les persones.

– Artesania i qualitat: es realitzen processos artesanals amb ingredients naturals i selectes de la raça de porc Ral d’Avinyó i de gall del Penedès (Indicació Geogràfica Protegida).

– Territori: tant l’obrador com l’assecador de Mallart Artesans Xarcuters s’ubiquen al municipi de La Llacuna, garantint la proximitat i promovent la relació amb el territori.