Cambra de manipulació alimentària

El projecte social de Mas Albornà

Mas Albornà disposa d’una cambra de manipulació alimentària per a poder manipular i emmagatzemar producte alimentari a temperatura controlada.
Una cambra de gran capacitat amb una superfície 163 m2, que ens permet gestionar gran quantitat de productes en unes instal·lacions competitives i de primera qualitat.
Adaptem la distribució de l’espai d’emmagatzematge a les necessitats productives dels nostres clients. Es tracta d’un espai totalment equipat, que disposa de diferents àrees de tractament i gestió del producte.

– La zona de Manipulats és la superfície més gran de la cambra amb 112,6 m2 i capacitat per a 3 línies de producció i manipulació en el seu interior.
– El magatzem amb una capacitat de 55,22 m2 permet classificar i seleccionar tot aquell material que no es manipula o ja està preparat per a entregar.
– La zona de recepció, on es recullen tots els productes que entren i surten de la cambra. Un espai preparat per a l’excés amb vehicle.

Les instal·lacions, també disposen d’una zona de serveis, vestuaris i accés de personal a la zona de manipulació.

En definitiva es tracta d’un equipament competitiu i adaptat a les necessitats d’empreses de gestió de producte a temperatura controlada, que necessitin externalitzar aquest servei.

Contacte

Jordi José
jordi.jose@masalborna.org

Horari d’atenció:
De dilluns a divendres, de 7h a 15h

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 892 10 50