can roca

El proper 22 d’octubre, els amants de la bona gastronomia tenen una cita amb Mas Albornà: perquè el prestigiós sommelier Josep Roca (El Celler de can Roca) ens visita i ens ofereix un maridatge en exclusiva amb embotits de Mallart Artesans Xarcuters i vins del Penedès. L’acte serà a les 18h.
El maridatge amb els nostres embotits serà l’acte central de la celebració del 50è aniversari de la Fundació. Un acte obert a tothom que pretén celebrar d’aquesta deliciosa manera el mig segle de trajectòria de la nostra entitat.
Tothom qui hi estiigui interessat, a partir del mes de setembre tindrà l’oportunitat d’adquirir el ticket, una part de l’import del qual serà per a finançar un dels projectes socials vigents a la fundació, convertint, així, els participants en “padrins” de Mas Albornà i fomentant així la seva implicació en el nostre projecte.
Aquesta no és la primera vegada que el mitjà dels germans Roca col·labora amb Mas Albornà. Ja ho va fer l’any 2015 tot participant en el nostre calendari social.
Actualment ja s’està treballant en els detalls d’aquest acte els quals anirem anunciant en el decurs de les properes setmanes.
Reserveu-vos la data i mantingueu-vos atents a les nostres xarxes i web!