Els productes de Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de Mas Albornà, protagonitzen el tast tècnic com a cloenda del curs de sommelier a l’Escola d’Enologia de Vilafranca del Penedès.

L’esdeveniment ha tingut lloc al Celler Giró del Gorner a Puigdàlber i ha comptat amb la presència de 12 alumnes i el professor del curs, el sommelier Òscar Ferrand.

La responsable de comunicació de Mallart Artesans Xarcuters, Cristina Barbacil, ha presentat el projecte Mallart com a eina d’inserció laboral i de transformació social. Per la seva banda, el cap de producció de Mallart, Enric Hernández ha estat l’encarregat de dirigir l’explicació tècnica en quant a l’elaboració, ingredients i processos dels embotits i en particular dels que es degusten durant el tast.

Aquest maridatge suposa un nou impuls per a Mallart Artesants Xarcuters i una oportunitat de continuar fent-nos visibles dins i fora del territori. El contacte amb entitats empreses i organitzacions del sector alimentari i vitivinícola és essencial per continuar creixent i establint alienes estratègiques com aquesta.