Vés al contingut

voluntaria

Aquest octubre es va celebrar la 1a Festa del Voluntariat de Vilafranca del Penedès amb una acollida de més de 200 persones voluntàries de les 20 entitats participants.
Una de les voluntàries presents en aquest acte forma part de l’equip d’aquest servei de Mas Albornà. La seva tasca amb la nostra organització va rebre un reconeixement públic.
La festa, promoguda per l’Oficina Municipal del Voluntariat i les entitats que treballen amb projectes de voluntariat, va ser un espai de trobada de voluntaris i voluntàries, en un acte de reconeixement de  persones que dediquen part del seu temps a realitzar activitats per la societat desinteressadament en entitats sense ànim de lucre (associacions, fundacions..) que han decidit comptar amb un programa de voluntariat.
Els encarregats d’obrir l’acte varen ser Bernat Valls, Director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Miquel Medialdea.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament la participació i la creació d’aquests actes ja que, sens dubte, ajuden a posar en valor la tasca que diàriament es realitza des d’aquest tipus de col·lectius.