rsc.jpg

Mas Albornà ha participat a la segona setmana de la responsabilitat social, la qual ha tingut lloc a Barcelona. Des de la Fundació s’estan desenvolupant polítiques i iniciatives en aquest sentit que fan que l’organització es posicioni en aquesta matèria.
Després de l’èxit assolit ara fa un any amb la seva primera edició, la 2ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya s’ha celebrat a Barclona del 28 de novembre al 2 de desembre 2011 amb l’objectiu de consolidar-se com l’aparador i el punt de trobada ideal per tots els actors que prenen part en la responsabilitat social.
Mas Albornà ha participat, concretament, a la fira RSC que va tenir lloc el dilluns dia 28 de novembre, un espai d’intercanvi i descoberta d’experiències responsables. En aquest aparador, la fundació penedesenca ha presentat les seves polítiques responsables (pla d’igualtat, polítiques de promoció internes, gestions ambientals) així com les iniciatives en matèria de RSC com Viu la Vinya, iniciativa que ha guanyat el Premi Piñol com a millor projectes de lluita contra l’atur. Cal recordar, a més, que Mas Albornà ha guanyat enguany el reconeixement de l’ADEG com a iniciativa penedesenca en RSC.