marato

Mas Albornà té una cita amb La Marató de TV3 el proper dissabte 17 de desembre, a les 18h, la qual enguany està dedicada a l’ictus i lesions medul•lars. Aquesta Marató és un nou repte per a tots nosaltres.
Mas Albornà participa en la FLASHMOB solidària per a recaptar diners per a La Marató de TV3. Des de Mas Albornà sempre intentem desenvolupar les capacitats de la nostra gent i la participació en aquest acte per la solidaritat n’és un de molt important per a tots nosaltres.
La flashmob és oberta a totes les persones que ho vulguin, ja que s’entén com una activitat inclusiva, buscant el major nombre de persones participants. La convocatòria la fa el grup Activa’t, Tu Pots! dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col•laboració de l’Associació Temps de Dansa de Vilobí, que ha realitzat la coreografia, i de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga.
Per participar de la flashmob Activa’t per La Marató no cal inscripció prèvia.
Només és necessària l’adquisició de la polsera fluorescent i la preparació prèvia de la coreografia, que es pot seguir en el tutorial PENJAT A YOUTUBE.
Tothom pot assajar des de casa, no hi hauran assajos programats, però el dia 17, les autores de la coreografia de la flashmob ballaran d’alt d’un empostissat perquè tothom les pugui seguir.