Vés al contingut

mas_alborna_companya-llar

La nostra fundació continua al peu del canó i fa suport a les persones durant aquests període de crisi del COVID-19 com ha fet sempre des de fa 50 anys

A banda d’haver implementat diferents mesures preventives i protocols en base a les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i del nostre servei de prevenció de riscos per tal de prevenir-ne el contagi, totes les persones de la fundació tenen a disposició l’equip d’atenció a la persona que els acompanya i ajuda en tot allò que  calgui en aquests moments.

mas_alborna_creem-oportunitats

L’equip de psicòlogues i treballadores socials del Centre Ocupacional, de la Llar Residència i del Centre Especial de Treball poden ajudar en els següents aspectes:

Suport a tràmits administratius

Atenció psicològica

Consells en matèria de prevenció

Assessorament i recursos per al confinament

Si necessiteu aquest suport, només cal posar-se  en contacte amb les persones de referència de cada servei. Som a la vostra disposició per a ajudar.

Esperem que aquesta situació acabi ben aviat i que paulatinament la normalitat torni a les nostres vides. Mentrestant, continuarem sent a prop fent costat a les persones.