Vés al contingut

Catalunya Ràdio

Les darreres setmanes Mas Albornà ha crescut en quant a presència als mitjans. Diferents mitjans de comunicació s’estan fent
MITJANS DE COMUNICACIÓ ENS VISITENressò de la nostra tasca, tant comarcals com nacionals: des de La Vanguardia fins al Matí de Catalunya Ràdio passant per Ràdio 4-RNE o Onda Cero, per citar alguns exemples.
Catalunya Ràdio

En el cas de Catalunya Ràdio, ens va visitar l’espai “control claret”, una unitat mòbil que es desplaça pel territori i explica temes d’actualitat. Es tracta d’una secció dintre del programa conduït per Mònica Terribas “El Matí de Catalunya Ràdio”.

En el nostre cas, va entrevistar un dels nostres treballadors, així com el director executiu de la Fundació i les directores de l’Àrea Social i comunicació respectivament, perquè expliquessin com es gestiona un Centre Especial de Treball com és el nostre.

Per altra banda, RTVE ens va visitar i també va entrevistar dos dels nostres treballadors així com un dels nostres clients (concretament l’Ajuntament de Vilafranca) per conèixer com es treballa en una empresa com la nostra.

Tots ells s’han mostrat interessats a explicar quina és la nostra tasca com a empresa, com ho fem i en què es caracteritza. El ressò que ha generat l’obtenció dels Premis Once ha fet generar l’interès per conèixer de més a prop el dia a dia de la nostra empresa.

Accediu als podcasts:
Ràdio 4- RNE. Els Matins
El Matí de Catalunya Ràdio