gy7atede14127740851

Aquest any Mas Albornà ha tornat a destinar tots els seus esforços a La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. Des de fa anys que la Fundació col•labora conjuntament amb Bodegues Torres, a partir dels tallers de Viu la vinya, amb una jornada solidaria organitzada per donar a conèixer la vinya en pro de la solidaritat. Una activitat que cada any reuneix a més visitants.
Enguany també hem pogut aportar el nostre granet de sorra a partir de dues activitats més vinculades amb el nostre producte estrella, els embotits Mallart 1916, un projecte nou que aquest any ha vist la llum a casa nostra.
D’aquesta manera Mallart 1916-Mas Albornà ha participat en dos actes diferents, tot col·laborant amb els seus embotits per a un esmorzar solidari. Ambdós actes, un a Pacs del Penedès i l’altre a les Caves Vilarnau varen ser tot un èxit de convocatòria, acollint l’altruisme com a denominador comú.
Per a Mas Albornà és un plaer dedicar tots els esforços a aquest tipus d’activitats socials i gràcies a accions com aquesta, ho continuarem fent possible.