Campanya Civisme Torrelavit

L’Ajuntament de Torrelavit conjuntament amb Mas Albornà estem fent una campanya de civisme al municipi. L’Ajuntament ha decidit engegar aquesta campanya la qual recorda l’estètica i el llenguatge de les xarxes socials, amb els eslògans de “El Civisme a Torrelavit. M’agrada” i “El Civisme a Torrelavit. No m’agrada” per tal que la ciutadania identifiqui ràpidament el missatge positiu i/o negatiu dels seus actes i se’n senti part activa.

Aquesta campanya, està centrada en tres eixos: l’aparcament a la vila, la tinença d’animals i el respecte a l’entorn.
Els tres punts de la campanya volen fer incís enels següents punts, l’aparcament, ja que molts veïns i veïnes no respecten la senyalització i els guals; la tinença d’animals, fent especial èmfasi en la recollida dels excrements de gossos i la importància de censar els animals i dur-los lligats; i per últim el respecte per l’entorn, incidint, en el mal ús de les papereres i els contenidors de brossa, per exemple.
La campanya consta de diverses accions, que es duran a terme entre els mesos de setembre i novembre, entre elles informadors porta a porta, sessions de sensibilització a l’escola i cartelleria als carrers apel·lant a la responsabilitat col·lectiva.
Tant l’ajuntament com Mas Albornà esperem que la ciutadania s’impliqui en la campanya i s’aconsegueixi apreciar una millora en els eixos que tracta la campanya.