Vés al contingut

pw2-062.jpg

Una de les nostres finalitats és la de treballar en xarxa amb el territori i per això impulsem col·laboracions amb d’altres entitats, com la que hem establert amb els camps de treball.
Així, des de Mas Albornà participem en diverses activitats que s’organitzen dins del calendari d’aquests camps de treball i sens dubte esperem que la nostra participació sigui profitosa per les dues parts.
Així, doncs, Mas Alborà s’encarrega del seguiment de les activitats del camp de treball a partir de diferents documents audiovisuals que s’enregistraran diàriament a través de la nostra Productora audiovisual. Amb tot aquest material enregistrat s’elaborarà un vídeo que recollirà l’essència del que ha significat aquest camp de treball.
Per altra banda dins del marc de les xerrades previstes per aquests camps de treball, des de Mas Albornà també participarem com a ponents a la xerrada “Horts educatius i terapèutics”.
Una altra de les activitats amb què col·laborem és la visita, per part dels participants al camp de treball, a Viu la Vinya (www.viulavinya.cat). Aquest projecte educatiu impulsat conjuntament per la nostra fundació i Bodegas Torres, s’hi tracten de manera pràctica aspectes sobre la vinya les energies renovables i la sostenibilitat o els costums de la vida a pagès antigament. Així, els membres del camp de treball faran una visita guiada a questes instal·lacions situades en un entorn natural immillorable.
La darrera de les col·laboracions que farem és la cobertura de la xerrada prevista pel dia 8 de Juliol del 2010. Aquesta xerrada titulada “Per una llei d’horts urbans” serà enregistrada per l’equip de la Productora audiovisual de Mas Albornà i s’entregarà en un document audiovisual en format DVD als organitzadors dels camps de treball.
Des de Mas Albornà agraïm la confiança i valorem molt positivament la possibilitat de prendre part en aquest projecte que sens dubte afavorirà el desenvolupament de la comarca.
Més informació sobre el camp de treball.