A l’Institut Intermunicipal del Penedès de Sant Sadurní d’Anoia els alumnes de 3r d’ESO estan fent un projecte anomenat SolidArt, l’objectiu del qual és col·laborar amb una ONG del territori mitjançant la planificació, gestió, muntatge, difusió i realització d’una exposició i una subhasta benèfica, que enguany anirà destinada a la Fundació Mas Albornà. 
 
Cada alumne ha creat una reinterpretació d’una obra d’art, de les quals n’han seleccionat 35 per a ser exposades als aparadors dels comerços participants en el projecte per part de l’entitat Som Sant Sadurní. 
 
La subhasta tindrà lloc al Casal d’Entitats de la vila el 30 de maig i tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la fundació amb l’objectiu de crear noves oportunitats per als seus usuaris. 
 
El projecte Solidart va néixer per a treballar els conceptes de les ONG, l’altruisme i la solidaritat dins les aules d’aquest institut del Penedès i s’ha convertit en una fantàstica iniciativa que permet dinamitzar el territori, fer-lo més compromès i teixir noves aliances. 
 
Des de Mas Albornà volem agrair el suport rebut per aquesta iniciativa solidària i us convidem a participar-hi!