67a214a4-6798-4bd1-bb94-e905429d0727

Aquesta setmana s’ha presentat a l’Ajuntament de Canyelles la campanya de civisme que impulsa el consistori amb el suport de la Fundació Mas Albornà.  Aquesta iniciativa es farà visible aquest cap de setmana, diumenge, coincidint amb una nova edició del certamen Vadefires, una fira multisectorial de primavera.
Un estand de Vadefires estarà destinat a fer difusió de la campanya, amb dues persones de la Fundació que informaran sobre els diferents aspectes i repartiran tríptics i bosses amb el lema “Canyelles és el teu mirall”. Els informadors repartiran 200 bosses que han estat seriagrafiades a l’atelier de Mas Albornà.
En l’acte de presentació hi va participar el director de Producció de Mas Albornà, Xavier Font, que va explicar els detalls de la campanya, i l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que va deixar la porta oberta a la continuïtat de la iniciativa conjunta amb altres accions en el futur.
La campanya vol incidir en la millora de quatre aspectes bàsics del dia a dia dels canyellencs: la tinença responsable d’animals; els residus, per afavorir el bon ús dels diversos contenidors de reciclatge, explicar els usos de la deixalleria i les bonificacions econòmiques per usar-la; els vehicles, per conscienciar els conductors dels perills dels excessos de velocitat i combatre estacionaments incorrectes i, en darrer lloc, els grafits, un acte incívic que embruta el municipi i en algunes ocasions ha arribat a afectar el patrimoni històric local.